Selecteer een meer gedetailleerde beschrijving van uw probleem*
Selecteer land*
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Type apparaat
Het voertuigidentificatienummer (VIN) van de auto
Als u de Kia Connect In-app diensten niet heeft geactiveerd, verzoeken wij u uw VIN in te voeren om u te ondersteunen. U kunt het VIN van uw auto vinden door op het dashboard onderaan de voorruit aan de bestuurderszijde te kijken, de deurstijl aan de bestuurderszijde of het inschrijvingsbewijs.
Gedetailleerde beschrijving van het probleem*
Bijlagen 
(Gelieve een screenshot bij te voegen als u een fout ervaart op de app of het navigatiescherm)
Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en zullen de persoonlijke gegevens die u ons via het contactformulier verstrekt uitsluitend verzamelen, verwerken en gebruiken om uw vraag te beantwoorden. Voor meer informatie over gegevensbescherming, opslagduur en over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar ons Privacy- en Cookiebeleid.
Ik geef hierbij toestemming dat mijn voornaam, achternaam en e-mailadres die ik hierboven heb opgegeven door Kia Connect GmbH worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt om mij uit te nodigen deel te nemen aan enquĂȘtes over klanttevredenheid via e-mail om de kwaliteit van de dienstverlening op Connected diensten te verbeteren. Mijn toestemming is vrijwillig en ik kan deze te allen tijde intrekken (bijv. via het contactformulier). De intrekking van mijn toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van deze toestemming voordat deze werd ingetrokken.