Valitse tarkempi kuvaus ongelmastasi*
Valitse maa*
Etunimi*
Sukunimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero
Laitteen tyyppi
Auton ajoneuvon tunnistenumero (VIN)
Jos et ole aktivoinut Kia Connect In-app -palveluita, pyydämme sinua antamaan VIN-numerosi tukeaksemme sinua. Löydät ajoneuvosi VIN-numeron tarkistamalla kojelaudan tuulilasin juuressa kuljettajan puolella, kuljettajan puoleisesta ovenpielestä tai ajoneuvon rekisteriotteesta.
Yksityiskohtainen kuvaus asiasta*
Liitteet 
(Liitä kuvakaappaus, jos sovelluksessa tai navigointinäytössä ilmenee virhe)
Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti, ja keräämme, käsittelemme ja käytämme meille yhteydenottolomakkeella antamiasi henkilötietoja ainoastaan kyselyyn vastaamiseen. Lisätietoja tietosuojasta, säilytysajasta ja henkilötietojesi käsittelystä saat tietosuoja- ja evästekäytännöstämme.
Annan täten suostumukseni siihen, että Kia Connect GmbH voi tallentaa, käsitellä ja käyttää edellä antamiani etunimeä, sukunimeä ja sähköpostiosoitetta, jotta se voi kutsua minua osallistumaan asiakaspalvelutyytyväisyystutkimuksiin sähköpostitse parantaakseen Connected-palveluiden palvelun laatua. Suostumukseni on vapaaehtoinen, ja voin peruuttaa sen milloin tahansa (esim. yhteydenottolomakkeella). Suostumukseni peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.