Selecteer een meer gedetailleerde beschrijving van het probleem*
Selecteer land*
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Type apparaat
Het voertuigidentificatienummer (VIN) / chassisnummer van de auto
Als je de Kia Connect In-app services niet hebt geactiveerd, verzoeken wij je jouw VIN in te voeren om je te verder te helpen. Je kunt het VIN van jouw auto vinden door op het dashboard onderaan de voorruit aan de bestuurderszijde te kijken, de deurstijl aan de bestuurderszijde of op de kentekencard.
Gedetailleerde beschrijving van het probleem*
Bijlagen 
(Graag een screenshot bijvoegen als je een fout ervaart op de app of in het navigatiescherm)
Wij nemen de bescherming van jouw persoonlijke gegevens zeer serieus en zullen de persoonlijke gegevens die je ons via het contactformulier verstrekt uitsluitend verzamelen, verwerken en gebruiken om jouw vraag te beantwoorden. Raadpleeg ons privacy- en cookiebeleid voor meer informatie over gegevensbescherming, opslagduur en de verwerking van jouw persoonlijke gegevens.
Ik geef hierbij toestemming dat mijn voornaam, achternaam en e-mailadres die ik hierboven heb opgegeven door Kia Connect GmbH worden opgeslagen, verwerkt en gebruikt om mij uit te nodigen voor en deel te laten nemen aan enquêtes over klanttevredenheid via e-mail om de kwaliteit van de dienstverlening op Connected diensten te verbeteren. Mijn toestemming is vrijwillig en ik kan deze te allen tijde intrekken (bijv. via het contactformulier). De intrekking van mijn toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van deze toestemming voordat deze werd ingetrokken.