Välj en mer detaljerad beskrivning av ditt problem*
Välj land*
Förnamn*
Efternamn*
E-postadress*
Telefonnummer
Typ av enhet
Bilens chassinummer (VIN - Vehicle Identification Number)
Om du inte har aktiverat Kia Connect-app-tjänsterna ber vi dig ange din bils chassinummer (VIN) för att kunna hjälpa dig vidare. Du hittar din bils chassinummer på utsidan av vindrutan i nederkant på förarsidan, i dörrkarmen på förarsidan eller i din bils registreringsbevis.
Detaljerad beskrivning av problemet*
Bilagor 
(Bifoga ett skärmklipp på problemet i appen eller en bild på bilens skärm om du upplever fel i appen eller på navigationsskärmen)
Vi tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar och kommer endast att samla in, behandla och använda de personuppgifter som du lämnar till oss via kontaktformuläret uteslutande för att besvara din förfrågan. För ytterligare information om dataskydd, lagringstid och behandling av dina personuppgifter, se vår sekretess- och cookiepolicy.
Jag samtycker härmed till att mitt förnamn, efternamn och min e-postadress som jag angett ovan får lagras, bearbetas och användas av Kia Connect GmbH i syfte att bjuda in mig att delta i undersökningar om kundservicetillfredsställelse via e-post för att förbättra servicekvaliteten på Connected-tjänsterna. Mitt samtycke är frivilligt och jag kan när som helst återkalla det (t.ex. genom att använda kontaktformuläret). Återkallandet av mitt samtycke påverkar inte lagligheten av den behandling som grundar sig på samtycket innan det återkallades.