Vælg en mere detaljeret beskrivelse af dit problem*
Vælg land*
Fornavn*
Efternavn*
E-mail-adresse*
Telefon nummer
Enhedstype
Bilens køretøjets identifikationsnummer (VIN)
Hvis du ikke har aktiveret Kia Connect In-app-tjenesterne, beder vi dig om at indtaste dit VIN for at kunne hjælpe dig. Du kan finde dit køretøjs VIN-nummer ved at tjekke instrumentbrættet nederst på forruden i førersiden, dørkarmen i førersiden eller på køretøjets registreringsattest.
Detaljeret beskrivelse af problemet*
Vedhæftede filer 
(Vedhæft venligst et skærmbillede, hvis du oplever fejl i appen eller på navigationsskærmen)
"Vi tager beskyttelsen af dine personlige data meget alvorligt og vil kun indsamle, behandle og bruge de personlige data, som du giver os via kontaktformularen, udelukkende til at besvare din henvendelse. For yderligere oplysninger om databeskyttelse, opbevaringstid og om behandlingen af dine personlige oplysninger henvises til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies."
Jeg giver hermed mit samtykke til, at mit fornavn, efternavn og min e-mailadresse, som jeg har oplyst ovenfor, må gemmes, behandles og bruges af Kia Connect GmbH med henblik på at invitere mig til at deltage i undersøgelser om kundetilfredshed via e-mail for at forbedre servicekvaliteten på Connected-tjenesterne. Mit samtykke er frivilligt, og jeg kan til enhver tid trække det tilbage (f.eks. ved at bruge kontaktformularen). Tilbagetrækningen af mit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er baseret på et sådant samtykke før tilbagetrækningen.