Válaszd ki a probléma részletesebb leírását*
Válassz országot*
Keresztnév*
Vezetéknév*
E-mail cím*
Telefonszám
Eszköz típusa
Az autó járműazonosító száma (Alvázszám)
Ha nem aktiváltad a Kia Connect In-app szolgáltatásait, akkor kérjük, hogy add meg az alvázszámodat, hogy segíthessünk. A járművének alvázszámát a vezetőoldali szélvédő tövében lévő műszerfalon ellenőrizheti, a vezetőoldali B oszlopon, vagy a jármű forgalmi engedélyében.
A probléma részletes leírása*
Mellékletek 
(Kérjük, csatolj képernyőképet, ha az alkalmazás vagy a navigációs képernyő hibáját tapasztalod)
"Személyes adataid védelmét nagyon komolyan vesszük, és kizárólag a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megadott személyes adataidat gyűjtjük, dolgozzuk fel és használjuk fel kizárólag  megkeresésed megválaszolására. Az adatvédelemmel, a tárolás időtartamával és személyes adataid feldolgozásával kapcsolatos további információkért kérjük, tekintsd meg Adatvédelmi és Cookie-szabályzatunkat."
Ezennel hozzájárulok ahhoz, hogy a fent megadott keresztnevemet, vezetéknevemet és e-mail címemet a Kia Connect GmbH tárolja, feldolgozza és felhasználja abból a célból, hogy a Connected szolgáltatásokkal kapcsolatos szolgáltatás minőségének javítása érdekében e-mailben meghívjon az ügyfélszolgálati elégedettséggel kapcsolatos felmérésekben való részvételre. Hozzájárulásom önkéntes, és bármikor visszavonhatom (pl. a kapcsolatfelvételi űrlap használatával). A hozzájárulásom visszavonása nem érinti a visszavonás előtti hozzájáruláson alapuló adatkezelés jogszerűségét.