Velg en mer detaljert beskrivelse av problemet ditt*
Velg land*
Fornavn*
Etternavn*
E-postadresse*
Telefonnummer
Type enhet
Bilens kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN)
Hvis du ikke har aktivert Kia Connect In-app-tjenestene, ber vi deg om å oppgi VIN for å hjelpe deg. Du finner bilens VIN ved å sjekke dashbordet nederst på frontruten på førersiden, dørkarmen på førersiden eller i vognkortet.
Detaljert beskrivelse av problemet*
Vedlegg 
(Vennligst legg ved et skjermbilde hvis du opplever feil på appen eller navigasjonsskjermen)
"Vi tar beskyttelsen av personopplysningene dine svært alvorlig og vil bare samle inn, behandle og bruke personopplysningene du oppgir til oss via kontaktskjemaet utelukkende for å svare på forespørselen din. For mer informasjon om databeskyttelse, lagringstid og behandling av personopplysningene dine, se våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler."
Jeg samtykker herved i at fornavn, etternavn og e-postadresse som jeg har oppgitt ovenfor, kan lagres, behandles og brukes av Kia Connect GmbH med det formål å invitere meg til å delta i undersøkelser om kundetilfredshet via e-post for å forbedre servicekvaliteten på Connected-tjenestene. Samtykket mitt er frivillig, og jeg kan når som helst trekke det tilbake (f.eks. ved å bruke kontaktskjemaet). Tilbaketrekking av mitt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling basert på slikt samtykke før det trekkes tilbake.