Selectați o descriere mai detaliată a problemei dvs*
Selectați țara*
Prenumele*
Numele de familie*
Adresa de e-mail*
Număr de telefon
Tipul de dispozitiv
Numărul de identificare a vehiculului (VIN) al mașinii
Dacă nu ați activat serviciile Kia Connect In-app, vă rugăm să introduceți numărul VIN pentru a vă sprijini. Puteți găsi VIN-ul autovehiculului dvs. verificând tabloul de bord de la baza parbrizului, pe partea șoferului, montantul portierei din partea șoferului sau pe certificatul de înmatriculare al vehiculului.
Descriere detaliată a problemei*
Anexe 
(Vă rugăm să atașați o captură de ecran dacă vă confruntați cu o eroare în aplicație sau pe ecranul de navigare)
"Luăm foarte în serios protecția datelor dvs. personale și vom colecta, prelucra și utiliza datele personale pe care ni le furnizați prin intermediul formularului de contact exclusiv pentru a răspunde la solicitarea dvs. Pentru mai multe informații despre protecția datelor, durata de stocare și despre prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate și de cookie-uri."
Prin prezenta îmi dau acordul ca numele, prenumele, numele de familie și adresa de e-mail pe care le-am furnizat mai sus să fie stocate, procesate și utilizate de Kia Connect GmbH în scopul invitării mele să particip la sondaje privind satisfacția serviciului pentru clienți prin e-mail, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor Connected. Consimțământul meu este voluntar și îl pot retrage în orice moment (de exemplu, prin utilizarea formularului de contact). Retragerea consimțământului meu nu va afecta legalitatea prelucrării bazate pe un astfel de consimțământ înainte de retragerea acestuia.